Dobrodošli na ovu web stranicu!

Čarobna upotreba klizne kopče na kartonskim podnim stalcima

Prošlo je 10 godina otkako sam 2011. godine ušao u industriju maloprodaje papira. U ovih 10 godina, kineska industrija pop displeja po meri je sprovela mnogo tehnoloških inovacija.Struktura se promijenila iz složene u jednostavnu, stil se promijenio od jednostrukog do bogatog, a materijal se promijenio od valovitog kartona do KT kartona, mali dijelovi koji se koriste na postolju su iz ničega u nešto.Danas ćemo razgovarati o magičnoj funkciji malog dijela plastičnog klizača na stalku zaslona.
Prije svega, slijedite sliku ispod da biste saznali šta je klizna kopča.

src=http___i04.c.aliimg.com_img_ibank_2012_083_286_727682380_1265056013.jpg&refer=http___i04.c.aliimg

Kao što možete vidjeti sa gornje slike, klizna kopča se sastoji od dva dijela, jedan su kopče, a drugi klizna kopča.Obujmice su postavljene na dvije strane police police za prikaz, a klizne kopče su ugrađene na unutrašnju stranu dvije bočne ploče police za prikaz, što odgovara položaju kopče na svakoj polici za prikaz.
Kada koristimo klizne kopče, potrebno je da sve police stalka za displej budu zalijepljene i dobro pričvršćene na stražnju ploču police za displej. Prilikom sastavljanja police za displej potrebno je samo umetnuti kopče s lijeve i desne strane police strane u kopče postavljene na obje strane police za displej. Efekt sastavljanja je sljedeći:

pop-up-cardboard-display-1
Neki ljudi mogu biti zabrinuti, da li će postolje za displej biti dovoljno čvrsto ako se jednostavno osloni na kliznu kopču?Može li podnijeti veću težinu?Ispod slike je odgovor.

lak za sastavljanje-karton-displej-1
Vidi se da je ovaj stalak pun boca ili limenki Coco Cole, a piće je relativno teško, tako da možemo dobiti definitivan odgovor na zabrinutost oko čvrstoće prethodnog stalka.

Naravno, neke kupce još više brine da li će se displej zgnječiti ako se tako težak predmet postavi na duže vrijeme.U tu svrhu imamo i druga rješenja, a to je dodavanje željeznih cijevi ispod svakog sloja kutija.Prema težini proizvoda postavljenih na svaki sloj, možemo odabrati dodavanje jedne ili dvije željezne cijevi kako bi se podržala težina proizvoda.
Klizna polica za prikaz u stilu kopčesu danas veoma popularni među kupcima jer se lako sklapaju i štede vreme.

 

 

 


Vrijeme objave: Jul-14-2021